AnsweredAssumed Answered

get_relationships returns empty response

Question asked by Koncero Soft on Sep 23, 2015
Hi Team,

I am working with SugarCRM 7.6 professional edition where I am trying to use the legacy soap webservices to get the details of a custom object (Policies) which is related to Leads.

The login works perfect, but when I try the get_relationships, the response is an xml with no values in the nodes.

this is the request I am working with

URL: https://{xyz}1.epicom.com/service/v4_1/soap.php

Content-Type: text/xml; charset=utf-8 SOAPAction: https://{xyz}1.epicom.com/service/v4_1/soap.php/get_relationships

Body:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?><soap12:Envelope xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"; xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema"; xmlns:soapenc="http://www.w3.org/2003/05/soap-encoding"; xmlns:tns="http://www.sugarcrm.com/sugarcrm"; xmlns:types="http://www.sugarcrm.com/sugarcrm/encodedTypes"; xmlns:rpc="http://www.w3.org/2003/05/soap-rpc"; xmlns:soap12="http://www.w3.org/2003/05/soap-envelope">;
  <soap12:Body soap12:encodingStyle="http://www.w3.org/2003/05/soap-encoding">;
    <tns:get_relationships>
      <session>jeal03b2nu6u3p9cdi8ifchxxx</session>
      <module_name >Leads</module_name>
      <module_id>a82814fb-7895-579b-xxxx-55ddca4ff7ce</module_id>
      <link_field_name>dsp_ds_policies</link_field_name>
       <related_module_query/>
      <related_fields xsi:type="soapenc:Array">
        <Item  xsi:type="xsd:string">id</Item>
        <Item  xsi:type="xsd:string">document_name</Item>
      </related_fields>
      <limit xsi:type="xsd:int">1</limit>
      <deleted xsi:type="xsd:int">0</deleted>
    </tns:get_relationships>
  </soap12:Body>
</soap12:Envelope>

Can you please explain, How can I get this working?

Outcomes