AnsweredAssumed Answered

Sugar 7: global search is not finding any results, even if Elasticsearch is ready and workable.

Question asked by Gaelle Fernandez on Jul 7, 2015
Latest reply on Aug 28, 2015 by fititsugar fititsugar
Hello everyone !

What i want :
Simply a fonctionnal Global search.

What i have :
Sugar Pro 7.5.1
My users need to search through Global Search, and we came to a strange situation :
Even if i search the name of a contact (wich is high boost), in the global search zone, i get a "No result found" little pop up.

What i did :
- I've checked in admin> global search if Elasticsearch worked. It is.
- i've clicked on "plan index", which gave me the little pop up described here : http://support.sugarcrm.com/02_Documentation/01_Sugar_Editions/04_Sugar_Professional/Sugar_Professio... but after a while, nothing has changed.
- So i've checked in the Schedulers, and there was no scheduled task which would perform the function::performFullFTSIndex job. I've added one.Called "test Index",  Active, as often as possible.
- Nothing happened too.
- I've checked in elasticsearch.log, and i have the following, which seems to be saying "it's good, the index is cool" :

[2015-07-07 16:24:58,683][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] creating index, cause [api], shards [5]/[1], mappings [][2015-07-07 16:24:58,733][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Leads]
[2015-07-07 16:24:58,799][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Contacts]
[2015-07-07 16:24:58,816][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Accounts]
[2015-07-07 16:24:58,828][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Calls]
[2015-07-07 16:24:58,837][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Notes]
[2015-07-07 16:24:58,854][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Contracts]
[2015-07-07 16:24:58,863][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [Cases]
[2015-07-07 16:24:58,885][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [de_Devis]
[2015-07-07 16:24:58,894][INFO ][cluster.metadata         ] [Thunderbird] [efa70bed4f2e5a75a907f99f7f153ca3] create_mapping [ag_ActesDeGestion]
- When going to my "test Index" scheduled task, there is no job running/done/queued nor failed.

Do you have any idea on what is happening in my global search, please?
Do you have some clue on where i have to search for the errors?

Thanks a lot for your time !

Outcomes