Testertesterx Testertesterx

SugarCRM is not rebuilding

Discussion created by Testertesterx Testertesterx on May 22, 2015
Latest reply on Nov 11, 2016 by sugar.dennis
After doing quick "Quick Repair and Rebuild" status logs show that operation was successfully. But after reloading SugarCRM application I got 404 errors on following links:

1) cache/api/metadata/lang_en_us_base_public_ordered.json?v=1432292516

After reading post Sugar not rebuilding language files on repair I got first request returning language JSON, but now errors apper in request:

cache/api/metadata/lang_en_us_base_ordered.json?v=1432292516

And using clue of executing following link "/rest/v10/lang/en_us?platform=base&ordered=true" returns JSON

"{"error":"need_login","error_message":"No valid authentication for user."}"

All permissions is manually set to 0777 before rebuilding and it didn't do anything. I would be thankful for any help!

I am using nginx web server and my site configuration looks like:

location / {
    if (!-d $request_filename){
        set $rule_0 true;
    }

    if (!-f $request_filename){
        set $rule_0 true;
    }

    if ($rule_0){
        rewrite ^/rest/(.*)$ /api/rest.php?__sugar_url=$1 last;
        rewrite ^/cache/api/metadata/lang_(.._..)_(.*)_public\.json$ /rest/v10/lang/public/$1?platform=$2 last;
        rewrite ^/cache/api/metadata/lang_(.._..)_([^_]*)\.json$ /rest/v10/lang/$1?platform=$2 last;
        rewrite ^/portal/(.*)$ /portal2/$1 last;
        rewrite ^/portal$ /portal/? permanent;
    }

    try_files $uri $uri/ /index.html;
}


Thank you!

Outcomes